ERZURUM / HORASAN - Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Ortaokulu

Ekm

Okul saha çizgilerimiz, Beden Eğitimi öğretmenimiz Yusuf YILMAZ ve öğrencilerimiz tarafından yenilendi.

Ekm

LGS kapsamında 8.sınıflarımıza yönelik deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Sercan ANIK ve Muhammed Furkan KÖSEOĞLU Değerler Eğitimi Kulübü öğrencilerimizle birlikte  ilçemizde bulunan Şehit ve Gazi Yakınları Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında Değerler Eğitiminde ekim ayı kavramları ''Saygı, Edep ve Nezaket'' konulu panomuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Sercan ANIK ve M. Furkan KÖSEOĞLU tarafından hazırlandı.

Ekm

İlçe Tarım ve İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen yetkililer trafından öğrencilerimize kuduz aşısı ve diğer aşılara yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenimiz Ayşe KAVİLCİOĞLU tarafından tüm 8.sınıf öğrencilerimize ''Üst Öğrenim Kurumlarına Geçiş Sistemi'' hakkında sunum yapıldı.

Eyl

Tüm kurs merkezlerinde gerçekleştirilen DYK hazırbulunuşluk sınavımızı gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılımız okul müdürümüz Sait BİNGÖL'ün konuşmasıyla başladı.

Nice yeni ufuklar, arkadaşlıklar, ve bilginin harmanlanacağı 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı; öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Haz

Okulumuzda düzenlenen şenliklerde ve okul içi turnuvalarımızda başarı gösteren öğrencilerimiz ödüllerini aldı. Minik Yıldızlar voleybol ve futbol kategorisinde 1. olan 6/A sınıfını, Yıldızlar voleybol kategorisinde 1.olan 8/C sınıfımızı ve Yıldızlar futbol kategorisinde 1. olan 8/B sınıfımızı tebrik ediyoruz. Turnuvaların hazırlanmasında emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Yusuf Yılmaz başta olmak üzere destek veren tüm öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Öğrencilerimizin turnuvalara hazırlanmasınde emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Yusuf YILMAZ'a teşekkür ediyor, turnuvalara katılım göstererek derece alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Etkinikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen okullar arası koşu yarışmasında; 600 m kızlar koşusunda ve 800 m erkekler koşusunda takım halinde ilçe birincisi olduk. Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Yusuf YILMAZ'a teşekkür eder, öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Gerek şanlı tarihimizde gerekse dünya tarihinde öenmli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi'nin 108.yıl dönümü için okulumuz tarafından Şehit Uğur Gülme MTAL konferans salonunda gerçekleştirilen programa ilçe Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız, İlçe Belediye Başkan Vekilimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, şehit yakınları ve ilçemizin diğer Protokol üyeleri katılmıştır. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla başlayan programımız, öğrencimizin şiir okuması, koro ve oratorya gösterileri ile devam etmiş ve18 Mart temalı tiyatro gösterimimiz ile sona ermiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen idarei, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Şehitlerimizi rahmet, minnet, saygı ve sevgi ile anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

23 Nisan Etkinikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen okullar arası Badminton turnuvasında erkeklerde ilçe birincisi , kızlarda ilçe ikincisi olduk. Öğrencilerimizin turnuvaya hazırlanmasında emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Yusuf YILMAZ'a teşekkür eder, öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda tören düzenlendi. Törenin hazırlanmasında emeği geçen Türkçe öğretmenlerimiz Burcu ÖZTÜRK ve  Ayşe BAZO'ya  teşekkür ederiz.