ERZURUM / HORASAN - Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Ortaokulu

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde, 8.sınıf öğrencilerimize yönelik DYK Tam Kapsam Değerlendirme Sınavımızı gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri ile uçurtma etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü ÇEDES projesi kapsamında aralık ayı ''Yardımseverlik ve Merhamet'' temalı panoyu oluşturarak hazırlanan panoyu ve kavramları öğrenclierimize tanıttı.

Ara

Türk Kızılay'ı tarafından öğrencilerimize ''Afet ve Koruma Bilinci Eğitimi'' verildi. Özellikle deprem hakkında yapılan bilgilndirmelerle alınması gereken önlemlerden bahsedildi. Aktardıkları bilgiler için Türk Kızılay'ına teşekkür ederiz.

Ara

Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenlerimiz Muhammed Furkn KÖSEOĞLU ve Sercan ANIK, kulüp öğncilerimizle kasım ayı değeri olan ''Sorumluluk'' değeri doğrultusunda konu ile lgili tiyatro oyunu izleme etkinliği gerçekleştirdi. Tiyatro oyunundan sonra Ulu Camii, Çifte Minareli Medrese, ve Erzurum İl Halk Kütüphanesine gerçekleştrilen ziyaretlerle de sorumluluk kavramı pekiştirilerek eğlenceli ve bilgilendirici bir gezi yapıldı. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES kapsamında hazırladığımız okul panomuzda kasım ayının değerleri olan Sorumluluk ve Özdenetim'e yer verdik.

Ara

ÇEDES projesi kapsamındaki etkinliklerimizde kasım ayı çalışmamız olan Filistin'e yardım kumbaralarımız yapıldı.

Kas

Okulumuzda her ay gerçekleştirdiğimiz ''Ayın Öğrencisi'' projemizde öğrencimiz odülünü okul müdürümüz Sait BİNGÖL'den aldı.

Kas

Öğretmenler Günümüzü, Türkçe Öğretmenimiz Burcu ÖZTÜRK'ün  hazırladığı program ile kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, oratoryo ve okul koromuzun söylediği şarkı ile sona erdi.

Bir çocuğun ışık dolu gözlerinden kalbine indiğimiz, en güzel yolumuz, yolculuğumuz, hikayemiz olan öğretmenliği; Başöğetmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." sözünün bilinci ve özüyle daha nice zamanlarda en güzel şeklilde ifa edebilmek temennisiyle Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle Türkçe öğretmenimiz Sercan MEŞE'nin koordinesinde okulumuz öğrencileri tarafından anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Şendoğan KARAGÖZ tarafından öğrencilerimize TUBİTAK ve Bilim Söyleşisi konulu onferans gerçekleştirildi. Doç.Dr. Şendoğan KARAGÖZ'e verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında DKAB öğretmenlerimiz Sercan ANIK ve Muhammed Furkan KÖSEOĞLU ; Değerler Eğitimi kulüp öğrencileriyle birlikte voleybol maçı yaptılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama progrmımız, Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ufuk Ahmet AKTAŞ'ın  günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, Cumhuriyetimiz için yazılan şiirleri dinlenildi. Ardından koro, oratoryo ve gösteriler ile Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Bengül DEMİRÖZ, Ertuğrul KURUN, Gurbet ŞEN'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

6.sınıf öğrencilerimiz Matematik öğretmenleri Durmuş KOÇ tarafından hazırlanan, 4 işlem kullanarak bulmaca ve boyama etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ekm

Din Kültürü öğretmenlerimiz Sercan ANIK ve Muhammed Furkan KÖSEOĞLU tarafından ÇEDES projesi kapsamında Değerler Kulübü öğrencilerine ''Nezaket ve Edep'' konulu videolar izletildi.