ERZURUM / HORASAN - Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Ortaokulu

Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Ortaokulu

Adres
ADNAN MENDERES MAH. SÜMBÜL SK. ŞEHIT BINBAŞI LÜTFÜ CEYLAN ORTAOKULU ILKOKULU BLOK NO: 22A HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizi, zeka düzeyleri ve yetenek kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime ve öğretime karşı olumlu tutum geliştirmelerini, çevreleriyle uyum içerisinde ilişkiler kurmalarını sağlamak, teknolojinin en son teknikleriyle toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan İlk-Ortaokulu olarak; karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Temel ilkemiz; öğrencilerin bilişsel ve fiziksel bütün yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlamak, bu doğrultuda çalışmalar yapmak ve gerekli yönlendirmelerle öğrencilerimizi üst kurumlara yönlendirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
08.40-11.50 / ÖĞLEN ARASI / 12.40-15.00
İlçe Merkezinde
Okulumuz taşımalı eğitim merkezidir.